Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petar Musa i Angel Di Maria srušili Porto

Odigrana je utakmica portugalskog superkupa između Benfice i Porta, a momčad našeg napadača, Petra Muse, je slavila s 2:0. Benfica je tako osvojila svoj deveti superkup i time se izjednačila sa Sportingom po broju osvojenih trofeja tog natjecanja, dok ih Porto u vitrinama ima čak 23.

U prvom poluvremenu je Benfica imala problema s napadačkim učinkom. Dok su oni uputili ukupno tri udarca, Porto je uputio njih 10. Međutim, u drugom poluvremenu je Benfica igrala fantastično, a bitan faktor te igre je bio i Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto je u drugom poluvremenu zadržan na tek tri udarca bez ijednog u okvir dok je Benfica postala raspucana. Momčad koja je ostala nedavno bez Goncala Ramosa je pokazala da može igrati i bez njega, a rane prognoze o potencijalno sjajnoj sezoni Benfice, od koje se ove godine očekuje puno i u Europi, izgleda drže vodu.

U 61. minuti je sjajan gol za 1:0 zabio Angel Di Maria na asistenciju Orkuna Kokcua čime su se dva najzvučnija ovosezonska pojačanja odmah iskazala u prvoj kompetitivnoj utakmici.

Sedam minuta nakon prvog gola je Petar Musa primio jednu dugu loptu i otresao Pepea u duelu, dao ju natrag za Rafa Silvu, utrčao u prostor, a tamo ga Silva pronalazi i naš napadač zabija za konačnih 2:0 i osvajanje superkupa.

Komentari

Povezano