Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Petar Musa postao najskuplji transfer u povijesti Dallasa

Hrvatski napadač Petar Musa (25) službeno se pridružio američkom klubu FC Dallas. Povremeni hrvatski reprezentativac napustio je Benficu u transferu vrijednom ukupno 13 milijuna eura (10 fiksnih + bonusi koji mogu ići do tri milijuna eura).

Musa je tako postao najskuplja akvizicija u povijesti Dallasa, a dosadašnji rekord držao je Alan Velasco kojeg su prije dvije godine platili nešto više od šest milijuna eura. Unatoč nešto manjoj minutaži, za vrijeme svog boravka u Benfici ostvario je vrlo dobar učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub ga je u ljeto 2022. doveo za pet i pol milijuna eura, a od tada je za portugalski klub skupio 66 nastupa i pritom postigao 17 golova uz pet asistencija. Ipak, samo 14 utakmica je započeo od prve minute što dodatno daje na značaju njegovom doprinosu.

Transfermarkt ga procjenjuje na osam milijuna eura, a portugalski mediji isticali su kako je Musa želio promijeniti sredinu i pronaći klub u kojem će biti prva opcija u napadu. Prelazak u Dallas će mu vjerojatno to i donijeti, ali pitanje je koliko će sada biti na radaru Zlatka Dalića i hrvatske reprezentacije.

Komentari

Povezano