Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petar Sučić odlučio igrati za Hrvatsku

HNS je na svojim stranicama potvrdio da je mladi veznjak Dinama Petar Sučić, odlučio igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Sučić je dobio poziv za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čiji je standardni član, no gotovo je sigurno da se neće odazvati. Razlog tomu je taj što je veznjak Dinama odlučio promijeniti reprezentaciju i zaigrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik saveza Marijan Kustić i Stipe Pletikosa, upravo su dogovorili transfer. Mladi veznjak uživa povjerenje Sergeja Jakirovića, a posljednjih je tjedana postao neizostavan starter u vizijama trenera “modrih”. 

Petrov bratić i igrač RB Salzburga, Luka Sučić još se ranije opredijelio za Hrvatsku, a sada je isto napravio i Petar. Sučić je za službenu stranicu HNS-a izjavio sljedeće:

“Odluka nije bila laka te bih želio zahvaliti svima u bosanskohercegovačkom savezu i tamošnjim reprezentacijama na razumijevanju. Ipak, kao Hrvatu mi je najveća želja predstavljati Hrvatsku koja je moja domovina. Pritom želim zahvaliti čelnicima HNS-a na iskazanoj želji da predstavljam Hrvatsku, kao i Dinamu koji mi je omogućio nogometni razvoj. Nastavit ću naporno raditi kako bih ispunio san i zaigrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju”, poručio je Petar Sučić.

Komentari

Povezano