Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petarda Slavena Bilića i Al-Fateha moćnom Al-Ahliju

U susretu u kojem je Al-Fateh kao domaćin bio veliki underdog u odnosu na jednog od ekipe iz velike četvorke, kvalitetom i budžetom nakrcanog Al-Ahlija, na kraju veliko iznenađenje.

Izabranici Slavena Bilića s visokih su 5:1 slavili protiv ekipe u čijim su redovima vratar Mendy, stoperi Ibanez i Demiral, veznjak Kessie, napadači Saint-Maximin, Veiga, Mahrez i kapetan Firmino, usprkos tome što su već od 6. minute gubili 1:0 nakon autogola Alhassana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 21. minuti iz kaznenog udarca izjednačio je Al-Buraikan, u 58. minuti na 2:1 povisio Zalarayán, a tada je Al-Ahli krenuo po sve ili ništa, pa u samoj završnici doživio brodolom. Prvo je u 89. minuti iz drugog kaznenog udarca na susretu na 3:1 povisio Batna, u 93. minuti dodao i svoj drugi pogodak za 4:1, a konačnih 4:1 iz trećeg kaznenog udarca na susretu postavio Sofiane Bendebka.

Prva je ovo pobjeda Al-Fateha nad Al-Ahlijem nakon gotovo 2 i pol godine, a njome su izabranici Slavena Bilića i njegovog trenerskog tima Butorović-Računica-Hrgović uhvatili 7. mjesto i osigurali mir uoči reprezentativne pauze.

Al-Nassr također je s 5:1 u gostima slavio protiv Al-Hazema, a golove su postizali Ghareeb, Alkhaibari, Otávio, Cristiano Ronaldo te Mané. Marcelo Brozović na terenu je proveo 82 minute i upisao standardnih 105 dodira s loptom uz točnost dodavanja od 85%, 4 ključna dodavanja i 7 od 9 dobijenih duela.

Iz ostalih susreta, izdvojimo pobjedu Al-Ettifaqa Stevena Gerrarda nad Damacom Domagoja Antolića od 3:1, te jučerašnji spektakl Al-Hilala i Al-Ittihada koji je završio pobjedom gostiju uz hat-trick srpskog napadača Aleksandra Mitrovića. Konačno, Hrvatski je trener Krešimir Režić sa Al-Taijem slavio s 1:0 protiv Abhe

Komentari

Povezano