Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petković o VAR-u: “Želim da sve bude pošteno i da na kraju najbolji bude prvi”

Dinamo na Maksimiru večeras od 21 sata igra protiv PAOK-a u sklopu osmine finala UEFA Konferencijske lige. Ususret utakmici je ponajbolji igrač Dinama dao intervju za Nacional koji je u javnost izašao jučer.

Petković je prokomentirao situaciju oko VAR-a u Hrvatskoj te je izjavio: “Što se tiče situacije oko VAR-a, mislim da bi institucije morale raditi svoj posao. Mislim da to nije posao igrača, mi igrači ne bismo se trebali previše koristiti alibijima i stvarima koje nisu u našoj domeni. Neka sve bude transparentno, nemam problema s time, neka ljudi broje koliko je bilo sudačkih pogrešaka na račun Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke i svih ostalih klubova. Neka se napravi analiza, neka se vidi tko je koliko zakinut, kome se išlo u korist. Neka sve bude transparentno. Želim da sve bude pošteno i da na kraju najbolji bude prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od tema je bio i potencijalni transfer Petkovića u Trabzonspor kojeg je ovo ljeto vodio Nenad Bjelica pa su na početku sezone bile brojne priče o odlasku devetke Dinama:

Nisam razmišljao u tom smjeru. Bilo je kontakata, čak i neki pokušaj dogovora. Ponuda koju sam tada dobio bila je puno izdašnija od one koju sam imao ovdje. Jako puno toga se desilo zbog čega se to nije realiziralo. Bjelica je trener koji me poznaje bolje od bilo kojeg drugog trenera, ali ja bih se dokazao i kod bilo kojeg drugog trenera” – kazao je Petković.

Komentari

Povezano