Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petkovićev agent: “Bruno je imao ponude iz Premier lige i Bayerna”

U razgovoru s komentatorom Sport Kluba Nevenom Cvijanovićem, bivši nogometaš i sadašnji nogometni agent Ivan Cvjetković “Tarzan” se dotaknuo Dinama. Prvo je dao svoje mišljenje o tome što bi kllub iz Zagreba trebao napraviti s Martinom Baturinom i Petrom Sučićem:

Ja bih ih zadržao obojicu barem godinu dana. Nažalost, Dinamo može preživljavati samo od prodaje igrača. Baturina se još mora isprofilirati, on je meni više 8 a ne 10 i može vrijediti 30 milijuna eura. Sučić je došao niotkuda, u Dinamo II nije prošao, došao je u Dinamu i ostavio ga je Igor Bišćan. Protiv sam da se igrače prodaje prije 23 godine, ali ovaj dvojac je jako zanimljiv. Baturina mora povećati tjelesni kapacitet, jako je atraktivan, jak jedan na jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ivan Cvjetković

Nakon toga je bio najzanimljiviji dio cijelog intervjua. Naime, Cvjetković je agent Bruna Petkovića te je otkrio da je napadač Dinama imao ponude iz Premier lige te od Bayerna:

Bruno Petković je tada bio u Dinamu godinu i pol. Sreo sam tada sportskog direktora Bayerna Bracu Salihamidžića. Rekao sam u imam ti jednog centarfora. Pogledao je Petkovića, i tada je Bayern bio spreman platiti ga 20 milijuna eura. Imali smo od Evertona, Burnleya i Aston Ville 22-23 milijuna, svi smo ugazili u rupu. Nažalost, to se nikad nije desilo.

Ivan Cvjetković

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano