Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petra Marčinko poražena u drugom kolu Monastira

Svoj meč osmine finala WTA turnira u Monastiru danas je igrala Petra Marčinko. Protivnica joj je bila 30. tenisačica svijeta Talijanka Jasmine Paolini. Nakon velike borbe i tri seta Paolini je bila bollja od Marčinko.

Prvi set obilježila je loša igra na servisu obje tenisačice. Marčinko je svoj početni udarac izgubila čak četiri puta, dok je Paolini svoj izgubila “samo” tri puta. Tako je Talijanka sa 6:4 uzela prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša igra na servisu se nastavila i u nastavku. U prva četiri gema su obje tenisačice jednom izgubile svoj servis. Nakon toga je egal trajao do rezultata 3:3. Tada Marčinko dva puta u nizu uzima servis Talijanki i sa 6:3 odvodi meč u odlučujući set.

Tamo se nastavilo gubljenje servisa obje tenisačice. To najbolje dočarava podatak kako je bilo čak 14 breakova u prva 22 gema. Paolini je na početku seta dva puta oduzela servis Marčinko i povela 3:1. Nakon toga Marčinko još jednom gubi svoj servis nakon što je vodila 40:0 i Paolini dolazi na korak od pobjede. Na kraju je Talijanka sa 6:2 prošla u četvrtfinale.

Ranije danas dvije naše tenisačice su slavile na ITF razini i došle do četvrtfinala. Antonia Ružić je u Portugalu u tri seta bila bolja od Evialine Laskevich. Tena Lukas je u Italiji nakon dva tie-breaka bila bolja od Dee Herdželaš.

Komentari

Povezano