Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Petrusenko službeno napustio Istru 1961

Vijest koja je posljednjih nekoliko dana kružila u javnosti je danas napokon dobila službenu potvrdu. Nakon što nije bio niti u zapinsiku u porazu protiv Lokomotive, ukrajinski veznjak Oleksandr Petrusenko je napustio Istru 1961 te je prodan u Tursku. Točnije, preselio je na sunčane obale Antalije gdje je potpisao za Antalyaspor.

Radi se o turskom prvoligašu koji su za Petrusenka isplatiti pola milijuna eura uz određene bonuse. Škorpioni su prošlu sezonu završili na 10. mjestu turske Süper Lig, a ove sezone nakon četiri odigrane utakmice imaju četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrusenko je posljednje dvije godine bio ključni član momčadi koja je u sezoni 2022./23. izborila jedan od najboljih plasmana u povijesti Zeleno-žutih, kada su pod vodstvom trenera Gonzala Garcíje završili na petom mjestu ligaške ljestvice. Veliki obol tom rezultatu dao je streets-will-never-forget trident veznjaka Petrusenko – Cáseres – Mlinar, a posljednja lasta istog sada je napustila pulsko jato nakon što je odigrala 69 utakmica za Istru.

Komentari

Povezano