Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Phoenix Sunsi imaju novu “Veliku trojku”, Beal stiže u Arizonu

Nakon godina nagađanja i ukupno 742 utakmice u dresu Wizardsa, Washington je navodno zamijenio 29-godišnjeg beka šutera Bradleyja Beala koji se odrekao svoje klauzule prema kojoj nije mogao biti razmijenjen kako bi bio poslan u Phoenix Sunse u nedjelju poslijepodne.

Prema informacijama vječito pouzdanih američkih novinara, Wizardsi su u razmjeni dobili ”Point Goda” Chrisa Paula i Landryja Shameta uz par izbora druge runde te jednu zamjenu izbora na draftu što je zaista ispod svake cijene za beka koji nije imao sezonu ispod 20 poena u prosjeku još od sezone 2015./16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunsi su tako kreirali novu ”Veliku trojku” nakon što su u proteklom doigravanju s 4-2 u seriji izgubili od aktualnih NBA prvaka – Denver Nuggetsa. Franšiza iz Arizone je tako dodali novi komadić slagalice uz svog franšiznog igrača Devina Bookera koji je zajedno s Kevinom Durantom nosio momčad kroz završnicu sezonu. Ipak, ova razmjena ni na koji način neće riješiti pitanje “dubine” rostera Phoenixa što ih je uvelike koštalo daljnjeg plasmana u doigravanju stoga od njih možemo očekivati dodatne promjene.

S druge strane, bio je to neslavan kraj Bealova mandata u Washingtonu, momčadi koja nije pobijedila u 50 utakmica u jednoj NBA sezoni od 1979. godine. Tijekom proteklih 11 sezona, treći izbor NBA drafta iz 2012. godine je tri puta bio proglašen “All-Starom”, dok je s Wizardsima igrao pet puta u doigravanju, no nikad kao član ekipe nije došao dalje od druge runde.

Komentari

Povezano