Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pistonsi otpustili Montyja Williamsa, duguju mu 65 milijuna dolara u narednih pet godina

Detroit Pistonsi su otpustili trenera Montyja Williamsa nakon samo jedne sezone, objavio je tim na svojim društvenim mrežama.

Williams je vodio Pistonse do omjera 14-68 u ovoj sezoni u kojoj su ostvarili rekordni niz od 28 uzastopnih poraza. Ugovor Amerikanca ukupnog iznosa od 78,5 milijuna dolara prošlog ljeta postavio je novi standard za ugovore najboljih trenera NBA-a poput Erika Spoelstre koji je ubrzo nakon Williamsa dobio novi osmogodišnji ugovor vrijedan 120 milijuna dolara s Miami Heatom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit je morao ponuditi ogromnu svotu novca da pridobije Williamsa koji je bio tražen diljem lige nakon izvrsnog mandata s Phoenix Sunsima. Novi problem za Pistonse je činjenica da će idućih pet godina morati isplatiti Williamsu malo više od 65 miliuna dolara. Njegova jedina sezona s Pistonsima nije išla po planu, a dokaz za to je da su s njim ostvarili manje pobjeda nego u prethodnoj sezoni.

Ključni mladi igrači poput Jadena Iveyja imali su problema u Williamsovom sustavu, dok je u prvi plan gurao iskusnije, a kvalitetom slabije igrače. Pistonsi sada traže novog trenera koji će pomoći pretvoriti njihov tim koji se sastoji od brojnih zanimljivih igrača izabranih visoko na draftu u konkurentnu momčad.

Komentari

Povezano