Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Pitate se što radi Kevin De Bruyne? Pa upravo je pomogao Drakeu napisati pjesmu

Sredinom kolovoza je Kevin De Bruyne ozlijedio mišić zbog čega Manchester City i reprezentacija Belgije ne mogu računati na njega do kraja kalendarske godine. Belgijanac u izostanku treninga i utakmica ima dosta slobodnog vremena, pa smo ga stoga mogli vidjeti u prvim redovima u Abu Dhabiju na UFC 294 priredbi.

Izgleda da osim MMA, De Bruyne ima interesa i u glazbi, odnosno pisanju tekstova. Naime, Drake je danas objavio „Scary Hours 3“, EP koji je izašao nedugo nakon njegovog novog studijskoj albuma „For All The Dogs“. Na njemu se nalazi pjesma „Wick Man“ na kojoj veznjak Manchester Cityja ima zasluge za pisanje teksta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kolikoj je mjeri Belgijanac pomogao u pisanju teksta ne znamo. Reperi imaju praksu da ljudima daju zasluge za tekst samo zbog male sugestije. Je li bivši veznjak Chelsea samo predložio nešto najpopularnijem reperu na svijetu ili je pak napisao cijeli vers, možda ćemo saznati u narednim danima.

Iako je prilično neobično da nogometaš pomaže reperu u kreiranju glazbe, De Bruyne nije jedini sportaš koji je uključen u novi EP Drakea. NBA superstar Kevin Durant je naveden kao izvršni producent na ovom projektu.

Komentari

Povezano