Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pjaca na predstavljanju: „Ne bih imao ništa protiv završetka karijere u Dinamu“

Osam godina nakon što je u rekordnom transferu otišao u Juventus, Marko Pjaca se nedavno vratio u Dinamo. Kako to već obično biva, klub ga je danas predstavio na konferenciji za medije na Maksimiru. Shodno tome, Pjaca je podijelio svoja razmišljanja nakon povratka kući.

Jako sam sretan što sam se vratio doma, to sam htio. S prošlom sezonom na dobrom sam putu da se vratim na nivo svojih najboljih igara. Nadam se da ću u Dinamu sve dići na još višu razinu. Također, pomoći ću mlađim igračima svojim imenom i iskustvom. Nadam se da ću im uspjeti prenijeti stvari koje će im pomoći u nastavku njihovih karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je sve zanimalo je na koliko je potpisan ugovor, a otkrio je i hoće li završiti karijeru u Dinamu.

Potpisao sam na dvije godine plus jednu. Prerano je govoriti hoću li karijeru završiti u Dinamu, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, no ne bih imao ništa protiv. Ovo je prvi dan mog povratka, za takve stvari ima vremena, pričekat ćemo malo.

Osvrnuo se i na Euro na kojem nije dobio priliku zaigrati.

Razočaran sam i tužan jer nismo ostvarili bolji rezultat. Imali smo jako dobre rezultate zadnjih godina. I mi i javnost navikli smo na bolje, postavili smo letvicu visoko. Mislili smo da možemo dogurati daleko, nismo prošli grupu… To je jedino o čemu smo razmišljali svi mi. I oni koji su igrali i oni koji nisu.

Također, usporedio je Dinamo u odnosu na period otprije osam godina.

Dinamo se podigao stepenicu više, posebice kroz europske nastupe. Dinamo sad igra s gardom, kad god sam gledao Modre u Europi, odrađivali su posao tako, sa samopouzdanjem. Kad sam prvi put bio u Dinamu, bilo je puno nervoze i muke u tim nastupima. Sad cijeli grad živi Dinamo i to me baš veseli.

Pjaca će nositi dres s brojem 20 kojeg mu je prepustio Arbër Hoxha.

Hvala Arbëru Hoxhi koji mi je prepustio broj. To je broj koji sam nosio prije osam godina, za njega sam vezan, nosio sam ga gdje god sam igrao.

Komentari

Povezano