Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pjaca nakon pobjede: Bio sam upitan, ali ne zbog koljena

Prije par tjedana Rijeka je gostovala na Kranjčevićevoj, a nakon susreta trener Željko Sopić izjavio je kako je koljeno Marka Pjace ‘zaplesalo’. Poznavajući njegovu povijest ozljeda svi su pomalo puhali na hladno, ali izgleda kako je s koljenom ipak sve u redu.

Kada je uoči susreta s Goricom izašao početni sastav u kojem ga nije bilo, ponovno su se javile sumnje oko zdravstvenog stanja. Pjaca je na kraju ušao u nastavku te postigao vrlo važan gol kojim je doveo svoju ekipu vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice podijelio je svoje dojmove te otkrio zašto nije započeo susret od prve minute.

Ne sjećam se kad sam zadnji put zabio glavom, možda je to bilo još u Torinu. Danas sam hvala Bogu zabio, otvorilo se, nakon toga pala su još dva. Bila je to teška utakmica i teško izborena tri boda. Znamo da uskoro igramo s Dinamom, ali nemamo previše pritiska, gledamo sebe i svoju igru. Zasad nam to dobro ide, imamo dobre rezultate, a na derbiju ćemo vidjeti tko će biti bolji. Bio sam upitan danas, ali zbog gležnja, a ne zbog koljena. Malo je natekao, bio je plan da odmorim ako je moguće. Bilo je dobro, nije me previše boljelo.

MaxSport
Komentari

Povezano