Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pjaca nakon potpisa za Dinamo: “Najviše me veseli što sada ima dosta navijača na tribinama”

Danas se desila prava transfer bomba u SuperSport HNL-u. Rijeka je u Dinamo prodala Marka Pjacu koji će po drugi put u svojoj karijeri igrati za Dinamo.

Hrvatski reprezentativac i bivši igrač Juventusa je nakon potpisivanja ugovora odradio intervju za službeni kanal Dinama u kojem je prvo rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lijepo je vratiti se doma, mogu reći da sam stvarno jako sretan… Veselim se ponovno ići u neke nove pobjede s Dinamom. Nema tu neke prevelike filozofije, sretan sam što sam se vratio kući u svoj klub i dat ću sve od sebe kao što sam uvijek davao tako da se nadam da će ova epizoda u Dinamu biti jednako dobra kao i ona prošla, možda čak i bolja”

Marko Pjaca, GNK Dinamo Zagreb

29-godišnjak se zatim dotaknuo povratka u reprezentaciju koja nije prošla skupinu na Europskom prvenstvu:

“Vratio sam se u reprezentaciju što mi je bio cilj. Nažalost, rezultat na Euru nije bio najbolji, ali, što je, tu je. Danas je malo sretniji dan, povratak u Dinamo, veselim se svemu što slijedi”

Marko Pjaca, GNK Dinamo Zagreb

Pjaca je također usporedio Dinamo sada i kada je igrao prvi put za njega te se dotaknuo nove sezone:

“Mislim da se Dinamo digao na višu razinu u odnosu na vrijeme kada sam ja igrao. Tada smo bili nervozni kada smo igrali u Europi, a sada kada gledam imam osjećaj da igraju sa stavom i da su dominantni, nadam se da će tako biti i sada… Sada ima dosta navijača na tribinama i tome se najviše veselim, playoff Lige prvaka je jako lijepa stvar jer je zagarantirana jesen u Europi i svi preduvjeti su ovdje da ovo bude jedna jako lijepa sezona”

Marko Pjaca, GNK Dinamo Zagreb
Komentari

Povezano