Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pobjeda HMNK Rijeka na gostovanju na Murteru

U dominantnoj predstavi kod jedinog otočkog drugoligaša, HMNK Rijeka je protiv Futsal Jezera slavila s visokih 6:2. Gosti su do vodstva od 3:0 stigli u samo 2 minute, preko Kamaulija u 12. minuti, Fetića koji je zabio pogodak u istoj minuti te Brazilca Wesleya koji je na ovaj rezultat povisio u 13. minuti.

Domaćini su preko Burčila smanjili na 1:3 u 20. minuti, da bi Radić u 21. zaključio poluvrijeme rezultatom 4:1 za goste. U drugom poluvremenu na 5:1 je povisio Fetić, a na 6:1 vratar Berković koji je svoje golgeterske sposobnosti iskazao već u prethodnim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih je 6:2 postavio Burčul u 39. minuti, a Rijeka se tako mirno vraća kućama, čekajući idući vikend i derbi susret dvaju prvoplasiranih ekipa u kojem će dočekati Novu Gradišku.

U subotu su u sklopu 1. HMNL također utakmicu igrali Nova Gradiška i prošlosezonski prvoligaš AFCU. Momčadi su u ovaj susret ušle bodovno izjednačene, ali odnosi snaga na terenu su bili uvjerljivo na strani Nove Gradiške koja je slavila 7:1 i tako se izjednačila s Rijekom na vrhu tablice.

Komentari

Povezano