Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pobjeda Juventusa uz pogodak debitanta i najmlađeg stranca u povijesti

Subotnja matineja u Serie A donijela nam je zanimljiv susret u kojem je Frosinone ugostio Juventus, koji na Božićne blagdane putuje s tri boda u džepu.

Poveli su gosti već u 12. minuti susreta. Igrači Frosinonea pogriješili su u iznošenju lopte iz svog kaznenog prostora, ona je stigla do Kenan Yildiza koji sjajnim driblingom prolazi kroz dvojicu suparnika i pogađa bliži kut domaćih vrata, te tako s 18 godina i 233 dana postao najmlađi stranac strijelac pogotka u povijesti Juventusa. Današnjim nastupom, turski je nogometaš debitirao za Staru Damu te postao tek treći igrač rođen 2005. godine ili kasnije koji je zaigrao u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frosinone je do izjednačenja stigao u 51. minuti tako što se Urugvajac Jaime Baez ubacio iza posljednje linije gostujuće obrane, primio loptu i plasirao ju u mrežu za 1:1. Pobjedu Juventusu donio je Dušan Vlahović sjajnim pogotkom glavom u 81. minuti susreta.

S nova tri boda Juventus je učvrstio drugu poziciju na tablici, dok Frosinone ostaje siguran na 14. mjestu s 19 bodova, sedam više od zone ispadanja. Naš Karlo Lulić nije ulazio u igru.

Komentari

Povezano