Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pobjeda Lakersa uz povijesni nastup Davisa, Zubac odličan u porazu Clippersa

Jučer u večernjem terminu smo imali priliku gledati hrvatskog centra Ivicu Zubca u akciji. Njegovi LA Clippersi su na domaćem terenu bili poraženi od Milwaukee Bucksa rezultatom 112:114. Zubac je u porazu Clippersa proveo 26 minuta na terenu i pritom ubacio 18 poena uz 82% uspješnosti šuta te je tome pridodao učinak od šest skokova.

Nedugo nakon je na teren izašao Bojan Bogdanović koji je sudjelovao u utakmici s malo koševa. New York Knicksi su pred svojim navijačima bili poraženi od Philadelphie 76ers rezultatom 79:73. Bogdanović je u konačnici ubacio svega 10 poena uz 50% uspješnosti šuta. To je ujedno bila prva utakmica nakon 2016. godine u kojoj obje ekipe nisu uspjele zabiti minimalno 80 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih susreta vrijedi istaknuti pobjedu Lakersa protiv Timberwolvesa rezultatom 120:109. Momčad iz Los Angela su do pobjede doveli LeBron James koji je postigao 29 poena uz osam skokova i devet asistencija te Anthony Davis koji je imao nestvaran double-double učinak od 27 poena i 25 skokova. Davis je osim toga imao sedam ukradenih lopti i pet asistencija zbog čega je postao prvi igrač u povijesti lige koji je imao 25+ poena, 25+ skokova i 5+ ukradenih lopti u jednoj utakmici.

Komentari

Povezano