Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pobjede Dinama, Zaboka i Cedevite Junior

U subotu su odigrana tri susreta 6. kola FAVBET Premijer Lige, a unatoč tome što nijedan od ABA ligaša nije nastupio, sve tri utakmice završile su dvoznamenkastom razlikom između pobjednika i poraženih.

Odlično odigranom završnicom te sveukupno jako dobrom tricaškom utakmicom, košarkaši Dinama slavili su na gostovanju u Dubrovniku s 90:80. Nakon što je Dubrovnik kroz veći dio prve tri četvrtine proveo u vodstvu, u nastavku je Dinamo serijom 13:0 od 33. do 37. minute prelomio susret, otišao na velikih +14 i do kraja mirno iskontrolirao prednost do posljednje sirene. Momčad iz Zagreba, koja je ubacila 13 trica uz 48% preciznosti, predvodio je Ivan Novačić s 28 poena, dok je 24 poena za Dubrovnik postigao Petar Dubelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabok je s veoma uvjerljivih 85:58 svladao Alkar u utakmici u kojoj su gosti iz Sinja bili u vodstvu tek na početku utakmice, ali su držali pristojan zaostatak sve do posljednjih desetak minuta kada se potpuno raspadaju, te Zabok tako bilježi prvu pobjedu ove sezone. Do nje ih je s 20 poena predvodio Dino Cinac, dok je najbolji strijelac Alkara s 11 ubačaja bio kapetan Hrvoje Vučić.

Zagrebački dvoboj u Trnskom pripao je Cedeviti Junior, koja je s 89:73 slavila protiv Dubrave. Bila je to prilično jednosmjerna utakmica gotovo od samog početka, a više od 60% vremena Vitamini su proveli u vodstvu između 15 i 23 poena razlike. Renato Serdarušić istaknuo se kod pobjednika s 23 poena i osam skokova, dok je 20 poena za Dubravu upisao Mateo Vidović.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano