Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pobjede Engleske, Urugvaja i Gambije, iznenađujuć poraz Francuza

Odigrano je zasad osam utakmica U20 Svjetskog prvenstva, a mi i dalje čekamo na prvu podjelu bodova! Jučer su tako prvenstvo otvorile momčadi skupina E i F, a vidjeli smo i prvo veće iznenađenje.

Portsmouthov Dane Scarlett zabio je u 25. minuti jedini pogodak u pobjedi Engleske nad Tunisom, dok su njihovi kolege iz grupe Urugvajci bili uvjerljiviji. Oni su s čak 4:0 nadvisili mladiće iz Iraka. Zabijali su tako Matías Abaldo, Andrés Ferrari i Alan Matturro, dok je jedan pogodak u vlastitu mrežu zabio Hussein Hassan, čime su Urugvajci zasjeli na vrh grupe E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje smo pak vidjeli u skupini F, gdje su mladi Francuzi izgubili od vršnjaka iz Južne Koreje. Korejci su pogocima Lee Seung-wona i Lee Young-juna vodili 2:0, da bi Alan Virginius s bijele točke smanjio na konačnih 2:1. Istim su rezultatom, s vatrenim početkom utakmice, slavili Gambijci protiv Hondurašana. Adama Bojang zabija već u prvoj minuti za vodstvo Škorpiona, a već u 5. minuti Marco Aceituno izjednačava za Honduras. Bojang, inače poznat pod nadimkom Gambijski Uragan, ponovno zabija u 84. minuti za pobjedu.

Ovim je utakmicama završilo prvo kolo prvenstva koje se sastoji od 24 momčadi raspodjeljenih u 6 grupa. Danas se prvenstvo nastavlja utakmicama drugog kola, a znači to i da se vraćamo grupama A i B. Slijede tako večeras susreti Uzbekistana i Novog Zelanda, Argentine i Gvatemale, SAD-a i Fidžija, te Ekvadora i Slovačke.

Komentari

Povezano