Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pobjednički povratak Wawrinke u Umag

Nakon 16 godina osvajač dva Grand Slama Stan Wawrinka vratio se u Umag na Plava Laguna Croatia Open. Njegov protivnik u prvom kolu bio je austrijski kvalifikant hrvatskog podrijetla Filip Mišolić.

Wawrinka je bolje ušao u meč i brzo pobjegao na 4:0. Mišolić je vratio jedan break zaostatka, ali više od toga nije mogao pa je Švicarac sa 6:3 uzeo prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je slično krenuo pa je Wawrinka već u prvom gemu oduzeo servis Austrijancu. Do kraja seta Wawrinka je napravio još jedan break i sa 6:2 potvrdio prolaz. U drugom kolu igrat će protiv boljeg iz meča Marc-Andree Hueslera i Federica Corije.

U ostalim mečevima u popodnevnom terminu nije bilo prevelikih iznenađenja. Fabian Maroszan je dovršio posao protiv Juana Manuela Cerundola te sa 6:3 6:2 prošao u drugo kolo.

U još jednom meču koji je jučer prekinut zbog kiše, osvajač iz 2018. godine Marco Cecchinato uspio nadoknaditi zaostatak u 0-1 u setovima i jednog breaka u drugom setu protiv Rusa Alexandera Shevchenka te je slavio sa 4:6 7:6 6:3 čime je prekinuo niz od sedam uzastopnih poraza.

Posljednji zaostali meč od jučer igrali su dva Španjolca Albert Ramos-Vinolas i Jaume Munar. Nakon duge borbe i tri seta Munar je izborio prolaz u drugo kolo i susret s Maroszanom.

U prvom susretu drugog kola, Australac Alexei Popyrin je glatko, sa 6:4 6:1 svladao trećeg nositelja Austrijanca Sebastiana Ofnera.

Komentari

Povezano