Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Podjela bodova između Rijeke i Dinama uz pogotke Petkovića i Hodže

Na Rujevici su se sastali Rijeka i Dinamo u sklopu petog kola SuperSport HNL. Došlo je do podjele bodova nakon što je utakmica završila rezultatom 1:1.

U 16. minuti imali su gosti prvu opasnu akciju. Bruno Petković je sam prodrio desnu stranu, ostavio povratnu za Sandra Kulenovića koji je izbliza pogodio vratnicu. Šest minuta poslije pao je i prvi pogodak. Josip Mišić je proigrao Martina Baturinu koji pronalazi Petkovića, a on je precizno pospremio loptu uz stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 28. minuti pokušao je Baturina sa 16 metara, no gornji desni kut domaćeg gola je skoro bio pogođen. U 39. minuti bude se domaći igrači. Ubačaj Marca Pašalića je nasjeo na prečku, a Gabriel Rukavina je odbijenu loptu poslao u Dinamov blok. Tri minute poslije su i zabili, no strijelac Komnen Andrić je bio u nedozvoljenoj poziciji.

U drugom dijelu Rijeka je i zabila. U 50. minuti Niko Janković je ostavio povratnu loptu za Veldina Hodžu koji u sredini odlično pogađa za poravnanje rezultata. U 61. minuti pokušao je Janković iz daljine, no lopta je završila u dimu Armadine bakljade. Ponovila se slična situacija i u 79. minuti, samo je ovaj put Janković loptu poslao preko gola. U drugoj minuti nadoknade je Naïs Djouahra došao na rub kaznenog prostora, pucao u padu i poslao loptu ravno u ruke Ivana Nevistića.

Iako je u prvom dijelu Dinamo bio dominatniji, Rijeka je drugo poluvrijeme igrala dominatnije i nagradila to pogotkom. Zatvorili su se pred kraj utakmice i tako osigurali novi bod.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano