Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Podjela bodova u derbiju Nizozemske i Njemačke, BiH remizirala

Posljednje utakmice reprezentativne stanke odigrane su diljem Europe u sklopu drugog kola Lige nacija.

Derbi večeri u Ligi A odigrale su Nizozemska i Njemačka, a zanimljiv susret okončan je remijem 2:2. Domaćini su ekspresno ušli u dvoboj te već u drugoj minuti stigli do vodstva. Fenomenalnu akciju kojom se u četiri poteza došli do suparničkog gola pokrenuo je vratar Bart Verbruggen, da bi na proigravanje Ryana Gravenbercha sigurno poentirao Tijjani Reijnders.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci su uoči odlaska na odmor uspjeli preokrenuti rezultat, a pogotke su postigli Deniz Undav i Joshua Kimmich. Nizozemci su konačan ishod postavili početkom nastavka kada se u šesnaestercu lijepo snašao Brian Brobbey i proigrao na drugoj vratnici Denzela Dumfriesa koji nije imao težak zadatak ispred Marc-Andrea Ter Stegena.

Ogled je obilježila i ozljeda Nathana Akéa koncem prvog poluvremena, a s terena je izašao na nosilima.

U drugom susretu skupine 3 Mađarska i Bosna i Hercegovina odigrali su utakmicu bez pogotka. Iako su Mađari statistički bili bolja momčad, gosti su na krilima raspoloženog Nikole Vasilja sačuvali čistu mrežu i uzeli važan bod.

Čelo u grupnom poretku zbog bolje gol razlike drži Njemačka s 4 boda. Slijedi Nizozemska s jednakim učinkom, dok Mađari i Bošnjaci imaju po bod.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano