Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Podolski spašava klub od ispadanja

Nogometaši Gornika se trenutno nalaze u grčevitoj borbi za ostanak u poljskoj Ekstraklasi, a upravo je ogled između njih i Wisle Plock otvorio 25. kolo natjecanja.

Stvari su krenule naopako za Gornik na vlastitom stadionu jer su nakon prvih 45 minuta bili u deficitu od 2:0 nakon što su za goste zabijali Mateusz Swoch i Dawid Kocyla. Situacija je popravljena u 57. minuti kada Damian Rasak postiže pogodak za smanjenje prednosti Wisle, a svega četiri minute kasnije legendarni Lukas Podolski poravnava rezultat na 2:2 spektakularnim pogotkom iz izravnog slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda, kada se činilo da će svi kući s bodom, Erik Janža je u 87. minuti s lijeve strane uputio centaršut poslije kojeg je vratar gostiju Krzystof Kaminski zaplivao u prazno. Sve je to ispratio 37-godišnji Lukas Podolski koji lagano zabija u praznu mrežu te svojim pogotkom donosi sva tri boda Gorniku čime ih je, barem privremeno, gurnuo iznad zone ispadanja, točnije na 14. mjesto s 28 bodova.

“Poldi” je s 5 pogodaka trenutno drugi najbolji strijelac kluba, dok je sa 6 asistencija na diobi prvog mjesta ljestvice asistenata kompletne lige.

Komentari

Povezano