Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte bijesnu reakciju Dajakua nakon što ga je Gattuso izvadio iz igre

Nogometaši Hajduka su danas u Koprivnici ostvarili novu pobjedu. U okviru 10. kola SuperSport HNL-a su s 2:0 svladali Slaven Belupo i sada imaju prednost od četiri boda ispred glavnih rivala u borbi za naslov prvaka, Rijeke i Dinama.

“Bijeli” su nakon poprilično lošeg ulaska u utakmicu tijekom kojeg su morali dva puta vaditi loptu iz mreže, no srećom po njih su oba gola domaćih opravdano poništena zbog zaleđa, do prednosti došli u 39. minuti kada je Tomislav Božić zabio u vlastitu mrežu. Pet minuta kasnije je Stipe Biuk udvostručio prednost te je, ispostavilo se, postavio konačan rezultat dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je po drugi uzastopni put kao starter u redovima Hajduka bio Leon Dajaku, no bio je daleko od željenog nivoa. Nijemac je imao 22 dodira s loptom, 0/2 osvojena duela, 0/2 uspješna driblinga, 0/1 uspješan centaršut kao i 0/1 preciznu dugu loptu.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso ga je izvadio iz igre u 57. minuti te je umjesto njega ušao Abdoulie Sanyang. 23-godišnjak je prilikom izlaska iz igre bio očito bijesan te je ljutito bacio bočicu s vodom u praznu stolicu. Ovaj njegov ispad možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano