Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte gol kojim je U17 reprezentacija Hrvatske izborila EURO

Danas smo u Portugalu svjedočili apsolutnom spektaklu i rijetko viđenoj drami u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo nogometaša uzrasta do 17 godina. Naime, hrvatska nogometna U-17 reprezentacija je danas pred sobom imala težak zadatak nadoknađivanja tri boda i čak pet pogodaka zaostatka za reprezentacijom Njemačke u borbi za drugo mjesto.

Hrvatski nogometaši su u tome uspjeli tako što su svladali Irsku s čak 5:0, dok im je Portugal pomogao pobjedom od 3:2 nad Njemačkom. Mladi “Vatreni” su do 85. minute bili treći, u 85. drugi, od 90. do 95. ponovno treći, no u konačnici su uspjeli doći do toliko željenog drugog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak vrijedan pobjede od 5:0 i skoka na poziciju broj dva te odlazak na Europsko prvenstvo, postigao je Ljubo Puljić u 96. minuti dvoboja. Taj pogodak, kao i sve druge, možete pogledati OVDJE.

Europsko prvenstvo će se održati na Cipru od 20. svibnja do 5. lipnja 2024. godine. Podsjećamo, hrvatska U-17 reprezentacija je prošle godine također sudjelovala na EURO-u koje se održalo u Mađarskoj te je s jednim osvojenim bodom u skupini s Engleskom, Švicarskom i Nizozemskom zauzela treće mjesto.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano