Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Pogledajte kako je Bjelica oduševio Xabi Alonsa na press konferenciji

Iako je u jučerašnjem 28. kolu Bundeslige doživio poraz, hrvatskog trenera na klupi Union Berlina nakon utakmice nisu napustili dobar duh i raspoloženje.

Kako i bi, kad je već i pticama na grani jasno kako Bayer Leverkusen pod ravnanjem Xabija Alonsa ove sezone igra neku svoju ligu i drži prednost od ogromnih 16 bodova, dok su Bayern i ostali klubovi tek nijemi promatrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A iako Xabiju Alonsu pomoć na terenu nije potrebna, ponekad mu je ona potrebna izvan terena, a tu je uskočio Nenad Bjelica. Naime, na press konferenciji nakon utakmice, španjolski je novinar Xabiju Alonsu želio postaviti pitanje na španjolskom jeziku, na što je službeni prevoditelj reagirao zamolbom da se to pitanje postavi ili na njemačkom ili na samom kraju press konferencije, na što je reagirao Bjelica rekavši kako on može prevesti pitanje sa španjolskog na njemački i obrnuto.

Podsjetimo, iako je Xabi Alonso bio igrač Bayerna od 2014. do 2017. godine, a trener Bayer Leverkusena je od 2022. godine, još uvijek nije prezadovoljan svojim znanjem njemačkog jezika, dok Nenadu Bjelici to apsolutno nije problem. U Španjolskoj je živio od 1993. do 1999. godine igrajući za Albacete, Betis i Las Palmas te u Njemačkoj od 2001. do 2003. igrajući za Kaiserslautern. Karijeru je zaključio u Austriji, gdje mu i danas živi obitelj, još od 2004. godine. Osim njemačkog i španjolskog, osječki stručnjak govori i talijanski te poljski jezik, pa je još jednom pokazao da osim trenerske, može računati i na karijeru poliglota.

Komentari

Povezano