Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte kako je Indrit Tuci izbacio Galatasaray iz Europske lige

Nogometaši Sparte Prag su ove večeri dočekali Galatasaray u uzvratnoj utakmici doigravanja Europske lige. Turci su u Prag došli s prednošću od 2:1 iz prvog dvoboja, ali češki prvak je nadoknadio taj zaostatak te je pobjedom od 4:1 prošao dalje.

Ključna figura ovog preokreta je bio bivši nogometaš Lokomotive Indrit Tuci. On je u igru ušao u 66. minuti kod rezultata od 1:1, a onda osam minuta kasnije nakon centaršuta Jaroslava Zelenyja postiže svoj prvijenac u dresu novog kluba za vodstvo od 2:1. Pogodak možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo šest minuta kasnije je u ulozi asistenta za pogodak Lukaša Haraslina koji će se pokazati ključnim pogotkom ovom dvomeču. Asistenciju pogledajte OVDJE. Do kraja susreta je Jan Kuchta pogodio za konačnih 4:1 u 96. minuti utakmice.

Podsjećamo, 23-godišnji albanski napadač je protekle zime napustio redove Lokomotive te je za milijun eura i postotak od sljedećeg transfera prešao u prašku Spartu. Za zagrebački klub je nastupio 105 puta, postigao 21 pogodak i upisao još 11 asistencija.

Komentari

Povezano