Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte kako je Majer majstorski asistirao u pobjedi Wolfsburga

Wolfsburg je u sklopu 32. kola Bundeslige na svom terenu dočekao Darmstadt. Poveli su Vukovi već u osmoj minuti kada je precizan bio Patrick Wimmer, da bi samo dvije minute kasnije povećali svoje vodstvo.

Strijelac je bio Jonas Wind, a u ulozi asistenta našao se Lovro Majer koji se odlično riješio gostujućeg vratara i nesebično dodao svom suigraču. Wolfsbrug je na kraju uvjerljivo slavio 3:0, a pobjedu je potvrdio Vaclav Černy u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majerovu asistenciju pogledajte OVDJE

Ovo mu je peta asistencija u prvenstvu ove sezone, a k tome je dodao isto toliko pogodaka. U posljednje dvije utakmice Majer nije upisao ni minute, a sada je napokon započeo utakmicu u početnom sastavu i vratio svom terenu na najbolji mogući način.

Pored asistencije, upisao je tri ključna dodavanja, tri od četiri puta je uspješno predriblao suparnika te osvojio 7/13 duela. S ova tri boda Wolfsbrug je praktički osigurao ostanak u prvom razredu njemačkog nogometa, dok je Darmstadt uvjerljivo posljednja momčad na ljestvici te će iduće sezone igrati u 2. Bundesligi.

Komentari

Povezano