Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Pogledajte kako je predsjednik Lazija zaspao za vrijeme saslušanja u talijanskom Senatu

U Italiji je, osim sjajnih europskih rezultata njihovih klubova ove sezone, uvijek aktualno i po pitanju političke izloženosti i povezanosti s tijelima javne uprave, bilo zbog korupcije, kriminala i poreznih utaja, bilo zbog traženja fleksibilnije fiskalne politike.

Upravo je potonje bio razlog saslušanja u talijanskom Senatu u kojem je nekoliko predsjednika klubova Serie A raspravljalo o situaciji u talijanskom nogometu i na koji način talijanska država može pomoći ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici najvećih klubova poput Lazija, Napolija, Milana i Juventusa smatraju kako 6-8 klubova financira tri ranga talijanskog nogometnog natjecanja, kako je talijanski nogomet postao industrijaliziran i ovisan o kladionicama koje okreću milijarde eura prometa te kako su promjene nužne.

U jednom se trenutku s nešto drukčijom retorikom uključio i predstavnik jednog od manjih klubova, Hellas Verone, Maurizio Setti, a njegovo izlaganje nije pretjerano uzbudilo predsjednika Lazija Claudia Lotita koji je za to vrijeme i – zadrijemao.

Nije to Lazijevom predsjedniku prvi puta da je za vrijeme neke od sjednica državnih tijela zadrijemao, posljednji puta mu se to dogodilo u listopadu prošle godine, kad je doduše drijemka bila i nešto dulja!

Očito da 66-godišnjaku prija popopodnevni “power nap”, neovisno o okruženju…

Komentari

Povezano