Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte kako je Šutalo spasio Ajax u završnici susreta

Ajax prolazi kroz poprilično turbulentnu sezonu punu uspona i padova. Tako je i hrvatski reprezentativac Josip Šutalo u više navrata bio okrivljen kao jedan od uzroka loših rezultata. Ipak, ovog puta je upravo on bio jedan od junaka susreta, iako Ajax nije stigao do sva tri boda.

Kopljanici su na domaćem terenu remizirali protiv Fortune Sittard 2:2, a Šutalo je u samoj završnici susreta sudjelovao kod izjednačujućeg pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činilo se do 88. minute kako će to biti još jedan ovosezonski poraz za Ajax, a onda je, nakon udarca iz kuta, lopta došla do Šutala koji je uputio udarac. Teško da bi njegov pokušaj završio u okviru vrata, ali srećom loptu je uspio primiriti Brian Brobbey koji je pospremio loptu u mrežu za konačnu podjelu bodova.

Situaciju pogledajte OVDJE

Klub iz Amsterdama stigao je u vodstvo već u osmoj minuti kada je strijelac bio Kenneth Taylor. Gosti iz Sittarda su golovima u 39. i 66. minuti stigli do preokreta, ali Ajax je iz već spomenute situacije uspio izjednačiti pred kraj utakmice.

Borna Sosa je igrao do 62. minute, dok su Jakov Medić kod domaćih i Alen Halilović kod gostiju ostali na klupi za pričuvne igrače.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano