Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte kako su reagirali navijači Union Berlina nakon devetog uzastopnog poraza

Union Berlin je pravo osvježenje Bundeslige u posljednjih nekoliko sezona, a sve je kulminiralo osvajanjem četvrtog mjesta u prošloj, što je značilo kvalificiranje za Ligu prvaka po prvi puta u povijesti kluba.

I ove su sezone Unionci dobro krenuli, upisavši tri uzastopne pobjede protiv Walldorfa u DFB Kupu, Mainza i Darmstadta u prvenstvu, svima zabivši po 4 gola, no nakon toga je slijedio sumrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devet uzastopnih poraza uz gol razliku 5:21, a najnoviji od Napolija se dogodio sinoć. Većina poraza, a posebice onih u Ligi prvaka, imala su element nes(p)retnog, poput primljenog zgoditka protiv Real Madrida u sudačkoj nadoknadi, vodstva protiv Brage od 2:0 pa preokreta na 3:2, sve do Napolija koji je pobjedio iz jedinog udarca u okvir gola.

Union Berlin plaća skupu školu odrastanja u ekskluzivnom europskom društvu, no za razliku od nekih drugih navijačkih skupina, no grupa Eisernen u potpunosti je stala iza njih i prije utakmice i na kraju utakmice.

Tako su igrači po izlasku na teren s navijačke tribine mogli pročitati poruke poput: “Nikad nemojte zaboraviti otkud dolazite“, ali i “Ne zviždite igračima“, “Držite mobitele u džepovima“, “U teškim situacijama, držimo se zajedno” te “Ne napuštajte stadion prije posljednjeg sučevog zvižduka“.

Na kraju utakmice, igrači su došli ispod tribine s najvatrenijim navijačima, a vođa navijača ih je dočekao s jednostavnim porukama: “Možete se samo ponositi kako ste igrali. Izgubili ste od Napolija koji je na gol pucao jednom. Svi skupa živimo san Lige prvaka. Idemo dalje.

Komentari

Povezano