Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte koliko Anti Budimiru nedostaje do rušenja rekorda starog 61 godinu

Ante Budimir, 33-godišnji napadač već je nekoliko godina udarna igla Osasune, a svojim realizatorskim sposobnostima je blizu ispisivanja povijesti kluba iz Pamplone.

Niže jednu za drugom sjajnom predstavom i nakon 145 utakmica u svim natjecanjima na kontu ima 50 golova i 6 asistencija te je postao jedan od simbola kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se već proslavio u La Ligi, na sebe je dodatno skrenuo pozornost sjajnim nastupom i dvama golovima protiv Barcelone, a i ne prestaje oduševljavati svojom radnom etikom na terenu. Njegov stil igre temeljen na fizičkoj snazi, skok igri i neumoljivom pritisku na protivničke braniče donosi mu status jednog od najopasnijih napadača španjolskog prvenstva.

Osasuna mu je stoga odala počast posebnim videom koji slavi njegov doprinos, s obzirom na to da je sinoć stigao do 47. pogotka u La Ligi, čime se probio na 2. mjesto vječne ljestvice ligaških strijelaca Osasune. Rekord s 57 golova drži Sabino Andonegui, napadač koji je za Osasunu igrao u razdoblju između 1953. i 1963. godine.

Ukoliko nastavi biti ovako raspoložen, nije nemoguće da Budimir već ove sezone sustigne i prestigne ovaj 61-godišnji rekord.

Komentari

Povezano