Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte kombinaciju hrvatskog dvojca za gol u pobjedi RB Salzburga

Dvojica hrvatskih igrača trenutno su članovi seniorske ekipe RB Salzburga, a obojica su danas imali važnu ulogu u pobjedi svoje momčadi. U sklopu 27. kola austrijske Bundeslige Salzburg je na domaćem terenu svladao Austriju Klagenfurt 4:2 i tako se ponovno vratio na prvo mjesto ljestvice.

Domaćini su poveli već u petoj minuti susreta, a dva glavna protagonista bili su Roko Šimić, koji se našao u ulozi asistenta, te Luka Sučić koji se upisao među strijelce. Šimić je primio loptu na rubu šesnaesterca i lijepo podvalio loptu za Sučića koji se odlično ubacio iz drugog plana te pospremio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su u 31. minuti izjednačili iz kaznenog udarca, ali Salzburg je do kraja prvog dijela postigao još tri pogotka i tako znatno povećao svoju prednost. Početkom drugog dijela Austria je smanjila, ali više od toga nisu uspjeli.

Kombinaciju hrvatskog dvojca za gol pogledajte OVDJE

Sučić je tako nastavio s izvrsnom formom, a u posljednje četiri utakmice postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju. Šimiću je pak ovo bilo prvo sudjelovanje za gol u službenoj utakmici još od 13. listopada prošle godine kada je asistirao za mladu reprezentaciju u remiju protiv Grčke.

Komentari

Povezano