Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte komičan autogol Domagoja Vide

Prije 3 dana se proslavljeni hrvatski reprezentativac Domagoj Vida oprostio od nacionalne vrste, a već danas je bio u punom pogonu za svoj AEK u utakmici kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv andorskog Intera koji je senzacionalno izbacio mostarski Velež.

Brzo su Atenjani stigli do uvjerljivog vodstva od 4:0 demonstriravši ogromnu razliku u kvaliteti, a pogodak otvaranja postigao je nekadašnji Dinamovac Robert Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega nadovezali su se još i Levi Garcia, Mijat Gačinović i Harold Moukoudi i to do 53. minute, nakon čega su susret počeli privoditi kraju.

Moglo je to za domaće izgledati puno bezbolnije da jednu bezazlenu dugu loptu gostiju u 65. minuti Domagoj Vida nije pokušao glavom vratiti svom golmanu Thomasu Strakoshi, te ga pritom prebacio, ne uvidjevši kako je on napustio svoj gol očekujući drugačiji potez hrvatskog braniča.

Uslijedio je gol kojem se i sam Domagoj Vida u nevjerici nasmijao, ali on je ohrabrio andorske liliputance koji su u 78. i 83. minuti postigli još dva pogotka zakompliciravši time uzvratnu utakmicu.

Pogodak Vide možete vidjeti OVDJE.

Komentari

Povezano