Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte novu asistenciju Ivanušeca u slavlju Feyenoorda

Nije 2024. godina bajno počela za Luku Ivanušeca. Nije bio u prvom planu kod trenera Arnea Slota, a u prve četiri utakmice polusezone nijednom nije dobio više od deset minuta na terenu. Ipak, u posljednje vrijeme stvari su se promijenile za hrvatskog reprezentativca koji se ustalio u prvoj postavi te izgleda sve bolje.

To je potvrdio i u utakmici 25. kola nizozemske Eredivisie gdje je njegov Feyenoord pobijedio Heracles 3:0, a Ivanušec je asistirao za prvi pogodak. Odličnim je dodavanjem rasparao suparničku obranu i pronašao Yankubu Minteha koji je pospremio loptu u mrežu u 28. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistenciju pogledajte OVDJE

Feyenoord je nakon toga pobjedu potvrdio golovima Santiaga Giméneza i Igora Paixãa, a time su i dalje održali razmak od visokih deset bodova za prvim PSV-om.

Ivanušecu je ovo bila već treća asistencija u zadnjih mjesec dana, a to su svakako sjajne vijesti i za izbornika Zlatka Dalića. Pozicija lijevog krila je u posljednje vrijeme pomalo deficitarna, a upravo se Feyenoordov igrač u prošlih nekoliko akcija nametnuo na lijevoj strani napada hrvatske reprezentacije.

Komentari

Povezano