Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte slabašni sastav Hrvatske koji će u Areni igrati povodom sjećanja na Dražena

Za manje od dva tjedna čeka nas povijesni ogled u Areni Zagreb povodom utakmice u sjećanje na legendarnog Dražena Petrovića. Detalji samoprozvanog košarkaškog spektakla, koji je mjesecima unazad najavljivao dolaske članova američkog Dream Teama iz 1992. godine (uključujući i Michaela Jordana) i nastupe naših NBA igrača, ipak su još pod upitnicima.

Ipak, ono što je poznato, je puni sastav Hrvatske reprezentacije koja će se sukobiti s ”euroligaškom selekcijom” predvođenom od strane Željka Obradovića i našeg Nevena Spahije. Najbolji hrvatski košarkaši i ujedno članovi NBA lige Ivica Zubac, Dario Šarić i Bojan Bogdanović će susret odgledati s tribina, dok je novi član američke lige Karlo Matković također nedostupan za memorijalnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav Hrvatske za 5. rujna:

Bek: Goran Filipović (Igokea)

Bek: Krešimir Radovčić (Cibona)

Bek: Martin Junaković (Šibenka)

Bek: Antonio Jordano (Split)

Bek: Filip Krušlin (Strasbourg)

Krilo: Mario Hezonja (Real Madrid)

Krilo: Mateo Drežnjak (Budućnost)

Krilo: Toni Nakić (Breogan)

Krilo: Dario Drežnjak (Napoli)

Krilo: Roko Prkačin (Nanterre)

Centar: Danko Branković (Bayern)

Centar: Krešimir Ljubičić (Split)

Kompletan roster protivnika još uvijek nije poznat, no na njemu bi se trebali naći najbolji igrači Eurolige poput Mikea Jamesa, Eddyja Tavaresa i Džanana Muse. Jedan od prisutnih svjetskih zvijezda u publici će biti ponajbolji košarkaš svijeta, Slovenac Luka Dončić.

Komentari

Povezano