Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte spektakularan koš Irvinga za pobjedu Dallasa nad NBA prvacima

Košarkaši Dallas Mavericksa su ove večeri u svom American Airlines Centru dočekali aktualne NBA prvake, Denver Nuggetse. U spektakularnoj utakmici punoj preokreta, Mavericksi su slavili rezultatom 107:105 i to zahvaljujući košu sa zvukom sirene.

U posljednju minutu utakmice se ušlo s neriješenih 102:102, a onda je Jamal Murray 28 sekundi prije kraja ubacio tricu za 105:102, no njemu je na drugoj strani odmah odgovorio Luka Dončić svojom petom tricom ubačenom nakon minute odmora. U posljednjem napadu Nuggetsa je Murray tri sekunde prije kraja promašio šut s poludistance, a skok u obrani hvata Tim Hardaway Jr. i Jason Kidd poziva novu minutu odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta je u napadu za pobjedu ili produžetak išla u ruke Kyrieju Irvingu, a on nevjerojatnim košem, nekim poluhorogom sa šest metara preko Nikole Jokića donosi pobjedu Dallasu sa zvukom sirene.

Irving je utakmicu završio flertujući s triple double učinkom od 24 poena, devet asistencija i sedam skokova, dok je ponovno sjajan učinak imao Dončić koji je postigao 37 poena uz devet uhvaćenih skokova. Na drugoj strani je Murray ubacio 23 poena uz sedam asistencija, a Michael Porter Jr. 20 poena. Nikola Jokić je imao nešto tišu večer uz 16 poena, 11 skokova, sedam asistencija i samo 38% šuta iz igre.

Komentari

Povezano