Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte zanimljivu asistenciju Sose u pobjedi Ajaxa

U sklopu 24. kola nizozemske Eredivisie Ajax je na domaćem terenu svladao Utrecht 2:0. Nakon prvog poluvremena Kopljanici su imali minimalnu prednost, a strijelac pogotka bio je Brian Brobbey u 40. minuti na asistenciju Borne Sose.

Akcija je započela nakon što se Sosa podigao visoko na lijevoj strani, njegov suigrač ga je pronašao lijepom dijagonalom, a hrvatski reprezentativac mudro je reagirao i uposlio Brobbeyja. Kopljanici su u drugom dijelu potvrdili pobjedu u 77. minuti kada se Brobbey našao u ulozi asistenta, a gol je postigao Kenneth Taylor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sosinu asistenciju pogledajte OVDJE

Ovo mu je bila četvrta asistencija u nizozemskom prvenstvu ove sezone, a k tome je pridodao i jednu u Europa ligi. Jakov Medić u igru je ušao u 84. minuti, dok Josip Šutalo nije konkurirao za ovaj dvoboj zbog ozljede koju je zadobio na treningu.

Ajax je tako isprao gorak okus nakon poraza od AZ Alkmaara u prošlom kolu, a trenutno se nalaze na petom mjestu ljestvice. Četvrto mjesto koje vodi u europska natjecanja iduće sezone sada im bježi četiri boda.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano