Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pogledajte zbog čega je Matjaž Kek dobio crveni karton protiv Portugala

Nogometna reprezentacija Slovenije je uspjela odoliti reprezentaciji Portugala tijekom 120 minuta igre, no nakon raspucavanja nisu uspjeli doći do senzacionalnog prolaska u četvrtfinale Europskog prvenstva. Tako su izabranici Matjaža Keka ostali na korak do najvećeg uspjeha u povijesti.

Bivši trener Rijeke je u tom duelu ponovno posložio svoju momčad na fantastičan način te je ona svojom kompaktnošću odlično parirala favoriziranom suparniku. Slovenci su u 115. minuti dočekali svoju zlatnu prigodu, no Benjamin Šeško nije uspio matirati Dioga Costu koji se iskazao u raspucavanju obranivši sva tri penala Slovencima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti Kek završnicu susreta nije mogao gledati s terena s obzirom da je zbog rasprave sa sucem poslije dosuđenog kaznenog udarca Portugalu u 105. minuti dobio izravni crveni karton. Kako je to izgledalo možete vidjeti u sljedećem privitku.

Kek je očekivano poludio nakon dosuđenog kaznenog udarca zbog prekršaja na Diogu Joti te je ušao u teren i krenuo se raspravljati sa sucem Daniele Orsatom nakon čega je i dodirnuo njegovog pomoćnika pa je kažnjen crvenim kartonom.

Komentari

Povezano