Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poljičak drugi tjedan zaredom izborio finale ITF turnira

Subota je bila posljednji dan na turniru u Doboju gdje je Mili Poljičak imao dvostruki program. Prvo je na teren izašao u okviru meča polufinala u pojedinačnoj konkurenciji protiv Milosa Karola. Splićanin je nastavio dobru igru na turniru te je opravdao ulogu favorita pobjedom s 2-0 u setovima.

Poljičak je dobro otvorio meč. Dopustio je Karolu tek prvi lagani gema na servisu da bi onda osvojio pet gemova u nizu za vodstvo 5:1. Ne koristi svoj prvi servis za set, ali na drugom nije imao problema te je bez izgubljenog poena osvojio prvu dionicu igre sa 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set krenuo je na identičan način. Prvi gem osvaja Slovak da bi nakon toga s tri gema u nizu Poljičak ponovno stvorio prednost. Ovaj put je odjurio na 5:2, ali ni ovaj put ne koristi svoj prvi servis za set, odnosno meč. Na drugom nije imao problema te je zaključio meč rezulatom 6:4, 6:4 čime se plasirao u finale gdje čeka pobjednika meča između Dušana Obradovića i Liliana Marmouseza.

Poljička kasnije čeka i meč finala u konkurenciji parova. Zajedno s Marinom Jakićem igra protiv japanskog dvojca Kokija Matsude i Yamato Sueoke.

Komentari

Povezano