Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poljičak i Mikrut preko branitelja naslova do finala Opatije

Luka Mikrut i Mili Poljičak izborili su finale parova pobjedom nad lanjskim osvajačima. Mikrut i Poljičak su preokretom svladali Oleksnadra Ovcharenka i Viacheslava Bielinskyija.

Splitska kombinacija loše je krenula u meč i već su nakon četiri gema zaostajali 4:0. Do kraja seta su se pribrali i osvojili svoja dva servis gema kao pripremu za drugi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set također nije krenuo dobro, ali nakon 2:0 zaostatka su se vratili na 2:2. Kod 2:2 opet gube servis, ali gem poslije rade rebreak nakon što su Ukrajinci imali 40-0. Kod 4:4 spašavaju tri break prilike te u desetom gemu seta rade break za osvajanje seta 6:4.

Supertiebreak je pripao hrvatskoj kombinaciji koji su set osvojili s 10:5 te tako izbacili branitelje naslova. Mikrut i Poljičak su ovom pobjedom došli do 11. pobjede zaredom kao par. Mikrutu i Poljičku je ovo i treće uzastopno finale na turnirima Istarske Rivijere. U subotu će Mikrut tražiti svoj treći naslov dok Poljičak traži svoj drugi. U finalu igraju protiv talijanske kombinacije.

Komentari

Povezano