Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poljičak poražen u polufinalu turnira na Braču

Mili Poljičak nije se u subotu uspio plasirati u finale ITF turnira u Bolu na Braču. S 2-1 u setovima porazio ga je prvi nositelj, Gabriele Pennaforti. Splićanin se tako nije uspio plasirati u svoje treće uzastopno finale u pojedinačnoj konkurenciji.

Poljičak je meč otvorio na dobar način te je rano došao do prednosti od 4:0. Od tog trenutka se mučio na servisu u skoro svakom gemu. Prvi set je uspio zaključiti sa 6:3, ali nakon toga je Talijan ipak započeo s preokretom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set je Pennaforti osvojio sa 6:1 da bi u trećem tri puta dolazio do breaka prednosti. Poljičak se vratio dva puta, prvi put oduzimanjem servisa kod 2:1, drugi put kod 4:3, ali treći put povratka nije bilo. Kada je Splićanin kod 5:5 izgubio svoj servis, Pennaforti na servisu za meč nije imao problema te je bez izgubljenog poena došao do pobjede 3:6 6:1 7:5.

Poljičak ovim porazom nije zaključio turnir na Braču. Kasnije tijekom dana njemu i Josipu Šimundži slijedi finale konkurencije parova. Pennafortija u nedjelju očekuje finale gdje čeka pobjednika meča između Duarte Valea i Viacheslava Bielinskyjija.

Komentari

Povezano