Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poljičak u derbiju 1. kola pobijedio Mikruta, Jakić prošao kvalifikacije

Već u 1. kolu ždrijeb je spojio 2 od 3 naša najveća talenta na turniru u Rovinju. Luka Mikrut i Mili Poljičak ovaj tjedan zajedno igraju u parovima dok su u pojedinačnoj konkurenciji igrali međusobno. Kao bolji protivnik pokazao se Poljičak koji je pobjedu odnio u 3 seta.

U prvom setu se Poljičak brzo odvojio na 4:0 te je na kraju set osvojio sa 6:2. Mikrut je drugi set osvojio istim rezultatom da bi u završnom setu Poljičak odnio pobjedu sa 6:2. Poljičak u drugom kolu ide na 19-godišnjeg Slovaka Petera Benjamina Privaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kvalifikacijama smo u završnom kolu imali 3 predstavnika, Marina Jakića, Jerka Brkića i Nikolu Bašića. Samo jedan od njih je uspio proći završnu prepreku. Jakić je svladao Australca Luku Vulgara dok su Brkić i Bašić poraze upisali od Oleksandra Ovcharenka i Jana Kupčića. Zanimljivo je da je Marino Jakić na ovom turniru prošao dvostruki program kvalifikacija. Prvo je prošao pretkvalifikacije kako bi uopće ušao u ždrijeb kvalifikacija, a zatim je prošao i 3 kola kvalifikacija.

Jakić je ostvario i pobjedu u konkurenciji parova. On je u paru s Danilom Obradovićem u dva seta izbacio kombinaciju Tommaso Compagnucci / Ovcharenko te tako izborio četvrtfinale.

Komentari

Povezano