Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Polufinalnu utakmicu Eura sudit će sudac koji je prihvatio mito

Večerašnjim susretom Španjolske i Francuske počinje poluzavršnica Europskog prvenstva u Njemačkoj. Sutra drugo polufinale igraju Nizozemska i Engleska, a delegacija suca za taj susret podigla je dosta prašine u medijima.

Felix Zwayer, 43-godišnji Nijemac, sudit će navedenu utakmicu, a nedugo nakon te objave isplivao je skandal u kojem se on našao 2006. godine. Zwayer je tada bio suspendiran na šest mjeseci zbog sumnji da je primio novac od suca Roberta Heuzera, koji je bio suspendiran zbog namještanja utakmica. Prema pisanju njemačkog lista Die Zeit iz 2014., sud je utvrdio da je Zwayer 2004. godine uzeo 300 eura od Heuzera i nije odmah prijavio taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Jude Bellingham imao je što reći o ovom sucu prije tri sezone. Dok je igrao za Borussiju, Bellingham je imao ozbiljan sukob sa sucem Zwayerom, zbog čega je bio kažnjen. Nakon što je Borussia izgubila od Bayerna rezultatom 3:2, engleski je veznjak dao izjave o sucu njemačkim medijima, što je rezultiralo novčanom kaznom od 40.000 eura.

Mogli biste pogledati mnoge odluke na utakmici. Dajete sucu, koji je već namještao utakmice, najveću utakmicu u Njemačkoj. Šta očekujete?

Jude Bellingham
Komentari

Povezano