Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pongračiću trobod protiv Badelja, remi Bradarića

Peto kolo Serie A otvoreno je s dvije utakmice u petak. Ulogu su u oba susreta imala trojica hrvatskih nogometaša koji su danas nastupili.

U prvom susretu kola Salernitana je ugostila Frosinone. Gosti su bolje ušli u susret i poveli u 12. minuti kada je Riccardo Marchizza uputio centaršut s lijeve strane, a Simone Romagnoli glavom svladao legendarnog meksičkog vratara Guillerma Ochou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salernitana do izjednačenja i konačnih 1:1 stiže u 52. minuti. Korner je s desne strane izveo domaći kapetan Antonio Candreva, loptu na suprotnoj strani prsima primirio Jovane Cabral, mirno se namjestio na desnu nogu i pogodio suprotni kut vratiju Stefana Turatija. Naš Domagoj Bradarić odigrao je dobrih 90 minuta za Salernitanu.

Lecce je u drugom dvoboju ugostio Genou te imao blagu dominaciju kroz prvo poluvrijeme, koje je okončano bez pogodaka, ali s igračem manje u gostujućim redovima, budući da je lijevi bek Genoe Áaron Martin u 39. minuti dobio drugi žuti karton. Stadion Via del Mare proključao je u 83. minuti kada je Francuz Rémi Oudin sjajnim udarcem ljevicom s 25 metara pogodio mrežu Josepa Martíneza.

Kapetan Genoe Milan Badelj odigrao je solidnih 76 minuta, dok je Marin Pongračić bio ponajbolji igrač susreta, sjajno odigravši i u obrambenim zadacima i u izgradnji napada Leccea, koji je prvi uta u povijesti ostao neporažen u prvih pet kola Serie A.

Komentari

Povezano