Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Popodnevna golijada u Ligue 1

Odigrane su tri utakmice francuske Ligue 1 u terminu od 15 sati, a u njima smo vidjeli ukupno 13 golova. Najviše ih je palo na utakmici Clermonta i Monaca u kojoj je Monaco u gostima slavio s 4:2.

U sedmoj minuti je Clermont poveo 1:0, no Monaco je okrenuo rezultat još u prvom poluvremenu. Vanderson je izjednačio na 1:1, a Wissam Ben Yeder je preokrenuo rezultat na 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš zanimljivog imena i prezimena, Muhhamed Cham-Saračević, je nakon asistencije za prvi gol i sam zabio za 2:2, no Ben Yedder je opet preokrenuo rezultat u 70. minuti. Time je Francuz otklonio sumnje o svom statusu u klubu jer neki ga nisu očekivali u prvih 11 na ovom susretu. Za konačnih 4:2 za Monaco je zabio Maghnes Akliouche u 93. minuti.

Montpellier i Le Havre su uzeli svaki po bod nakon što je njihov susret završio rezultatom 2:2. I u ovoj utakmici smo gledali preokrete pa se tako vodstvo Le Havrea iz 5. minute do 60. minute istopilo jer je u 58. i 60. zabio Akor Adams za 2:1 domaćih. U 90. minuti je Le Havre ipak zabio svoj drugi gol i tako u gostima došao do boda.

Toulouse je slavio s 2:1 u gostima kod Nantesa, a do pobjede su također došli preokretom. Nantes je pogotkom s bijele točke vodio od 13. minute, no Toulouse golovima Zakarie Aboukhlala u 62. minuti i Rasmusa Nicolaisena u 91. minuti preokreće rezultat i osvaja sva tri boda.

Komentari

Povezano