Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Popodnevni program Bundeslige obilježen binarnim rezultatima

U subotnjem programu njemačke Bundeslige od 15:30h na rasporedu je bilo pet susreta koje je proteklo poprilično uspavano.

Köln je na domaćem terenu ugostio Heidenheim te su odigrali neriješenim rezultatom 1:1. Strijelac za domaću momčad je bio Davie Selke, dok je za goste zabio Adrian Beck.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer Leverkusen je u gostima kod Augsburga unatoč velikoj dominaciji cijeli susret zabio tek u posljednjim trenucima utakmice te tako osvojio vrlo vrijedna tri boda u nastavku utrke za naslov prvaka Njemačke, a heroj “Apotekara” je bio Exequiel Palacios.

Freiburg i Union Berlin su također odigrali susret bez golova, strateg momčadi iz Berlina Nenad Bjelica je od prve minute na teren stavio Josipa Juranovića koji je u konačnici odigrao svih 90 minuta.

Niko Kovač je sa svojim Wolfsburgom otišao u goste kod Mainza i pritom odigrao neriješeno rezultatom 1:1. Lovro Majer je bio asistent Vlaclavu Cernyu kod jedinog pogotka “Vukova”, dok je s druge strane za domaću momčad zabio Silvan Widmer.

RB Leipzig je na domaćem terenu poražen rezultatom 1:0 protiv Eintracht Frankfurta unatoč velikoj dominaciji čitav susret, a jedini gol na utakmici je postigao Ansgar Knauff u sedmoj minuti susreta. Hrvat Kristijan Jakić je u igru ušao u 72. minuti susreta, dok je Hrvoje Smolčić cijeli susret odgledao s klupe.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano