Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poraz Cedevite Junior na otvaranju Druge ABA Lige

Košarkaši Cedevite Junior u zagrebačkom su Košarkaškom Centru Dražen Petrović poraženi na otvaranju nove sezone ABA 2 Lige od slovenskog predstavnika Helios Kansai.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti iz Domžala gotovo 27 minuta ukupno proveli u vodstvu, a Vitamini, koji su u vodstvu proveli od 12. do prve minute drugog poluvremena, jedini su upisali dvoznamenkastu prednost, kada su tricom Tahja Eaddy sredinom druge četvrtine poveli 37:27. Gosti su preokrenuli već početkom nastavka, da bi domaćini pred kraj susreta dva puta stigli na pola koša zaostaka, ali taktika brzih prekršaja u završnici, uz par nes(p)retnih reakcija u napadu koštali su ih boljeg rezultata od konačnog poraza 87:79.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod Heliosa, koji je ubacio 13 trica uz jako dobrih 42% preciznosti bio je Blaž Mahkovic s 23 poena, kojih su čak 15 došli iz slobodnih bacanja, dok se kod Cedevite Junior, koja je bolje iskorištavala izgubljene lopte gostiju i više kažnjavala iz kontranapada, s 15 poena istaknuo Tomislav Buljan.

Komentari

Povezano