Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poraz Jadrana u Pireju

U 12. kolu skupina A Lige prvaka vaterpolisti Jadrana poraženi su u Pireju od Olympiacosa rezultatom 7:10 (2:3, 1:3, 3:2, 1:2).

Nikakve šanse nije imala splitska momčad koja je vodila tek jednom, i to na samom početku kada je zabio Marinić Kragić. Na poluvrijeme se otišlo s prednošću grčkog prvaka od 6:2, a Jadran je dvama pogotcima zaredom u trećoj četvrtini uspii smanjiti na -2, no ispod toga nije uspjevali spustiti rezultat na semaforu. Ponajviše za to zaslužan je hrvatski reprezentativni vratar Marko Bijač koji je obranio čak 14 udaraca našeg predstavnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Jadranaša je najraspoloženiji bio Jerko Marinić Kragić s tri pogotka, dok je grčki klub predvodio Mađar Marton Vamos s 4 gola.

Loša vijest za Jadran je što je jučer njihov glavni konkurent za četvrtu poziciju Vouliagmeni slavio u gostima kod Dinamo Tbilisija s 14:9 i tako ih 2 kola prije kraja grupne faze prestigao na tablici.

Splićanima se sada fokus vraća na domaće prvenstvo gdje ih u nedjelju u drugoj utakmici finalne serije očekuje Jug protiv kojeg su slavili u prvoj utakmici.

Komentari

Povezano