Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poraz Milana u ludoj utakmici u Monzi

Sjajnu utakmicu odigrali su večeras nogometaši Monze i Milana, zatvorivši na najbolji mogući način 25. kolo Serie A. Bio je to njihov 16. međusobni dvoboj i tek treće slavlje Monze.

Domaćini su najveći dio posla napravili u završnicama oba poluvremena. Do vodstva su stigli u 45. minuti pogotkom iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Matteo Pessina, a u šestoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena na 2:0 je pogotkom iz protunapada povisio Dany Mota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima Milana su sve lađe potonule u 53. minuti, kada Luka Jović zbog udaranja rukom u lice Armanda Izza dobiva izravan crveni karton, ali tračak nade pojavio se 12 minuta kasnije kada Olivier Giroud smanjuje na 2:1. Rossoneri su tada sve karte bacili u napad, što im se isplatilo u 88. minuti kada je Christian Pulišić sjajno ljevicom pogodio mrežu za 2:2.

Međutim, slavlje gostiju nije dugo trajalo. U 90. minuti još ljepši od Amerikančevog pogotka postiže mladi 20-godišnji Monzin Francuz Warren Bondo, a potvrdu pobjede i konačnih 4:2 u 95. minuti postavlja igrač Milana na posudbi u Monzi Lorenzo Colombo.

Milan je tako propustio priliku da preskoči Juventus na drugom mjestu ljestvice, dok je Monza ovom pobjedom stigla na 11. mjesto ljestvice, te je s 33 boda na kontu bliža borbi za Europu nego onoj za ostanak.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano